Workshops en groepstrajecten

Ik hou van mensen. Ik hou van samenwerken met mensen. Ik vind het superfijn om mensen te inspireren en om geïnspireerd te worden door mensen. Verbinding creëren en voelen, dat is mijn ultieme doel met de workshops en groepstrajecten. Neem een kijkje in de verschillende workshops die ik aanbied.

Ont-moet jezelf

In deze workshops zal je ontdekken
-wat het verschil is tussen ontmoeten en ont-MOETEN
-welke verschillende vormen van zelfzorg er bestaan en welke voor jou het meest efficiente is.
-wat een fixed en een groeimindset zijn.
- Je maakt er kennis met het stappenplan "van gedacht naar kracht " waarin je heel praktische tools aangereikt krijgt zodat je na de workshop een positieve milde blik hebt op je leven als mama.

Creëer je eigen plekje

Wist je dat een eigen plekje wonderen kan doen om je goed te voelen in je vel?
In deze workshop reik ik je een stappenplan aan om je eigen plekje te creëren, zodat jij ook eindelijk die ruimte voor jezelf kan innemen. Na deze workshop weet jij precies hoe jij je eigen plekje gaat creëren en wat je daarvoor nodig heb. De stappen zijn duidelijk voor je. Je bent geïnspireerd om aan de slag te gaan, en je weet dat tijd en ruimte voor jezelf nemen op jouw eigen plekje niet alleen goed is voor jou, maar ook voor de mensen waarmee jij samenleeft. Als jij opgeladen bent, plukken zij daar immers (ook) de vruchten van!

Organiseer een workshop bij je thuis voor je familie, vrienden of collega's
Hoe gaat het in zijn werk?
1. Jij maakt een keuze uit volgende workshops : 
* Een warm nest
* Creëer je eigen plekje
* Ont-moet jezelf
* Rust Bewust
2. Jij neemt contact op met mij (telefonisch of per mail )en we spreken een datum en tijdstip af.
3. Ik bezorg je uitnodigingen (digitaal of op papier) en een factuur voor workshop (basisprijs = 90 euro voor 6 deelnemers incl jijzelf)
4. Jij nodigt vrienden, familie, collega's, .... uit bij je thuis 
5. Ik kom op de dag van afspraak naar je thuis met al het workshop materiaal.
6. Jij ontvangt je gasten, van de gasten zorgt voor een hapje en drankje, regelt de financiën met je gasten.
7. Ik geef de workshop . Afhankelijk van de keuze van workshop en de interactie duurt deze tussen 1,5 uur en 2,5 uur
8. Alle gasten ontvangen een kortingsbon van "Els Heremans Nestcoach"

Het is eens iets anders dan een demonstratie van poetsproducten of verzorgingsproducten. 
Deze unieke workshops aan huis zijn minstens even waardevol, leerrijk en leuk!
Bovendien gaat iedereen naar huis met een volle portemonnee (want ik verkoop geen spullen, behalve mijn boek ;-) en een hoofd vol ideetjes en inspiratie. 

Rust Bewust

Dankzij deze workshop wordt je je bewust van het belang van rust en zelfzorg. Je  krijgt 15 concrete tips om elke dag 15 min bewust stil te staan en je batterijtjes stapje per stapje op te laden. Zodat jij  jouw  manier ontdekt hoe  jij zelf het liefst en het best tot rust kan komen. Door deze rust tips uit te proberen zal je het effect van 15 mintuten rust  per dag  voelen op je mindset en je gedrag. Deze workshop kan voor jou het begin zijn  van een fijner aangenamer rustiger leven in een drukke stressvolle maatschappîj

Zelfzorg in de zorgsector

Personeel is de zorgsector worden wel eens "witte engelen" genoemd. Mensen die in de zorgsector werken hebben prachtige talenten zoals zorgzaamheid, groot empathisch vermogen, geduldig, stipt en correct. Typisch ook hun pleaser gedrag. Daardoor hebben ze vaak een grote valkuil: Ze cijferen zichzelf te vaak weg in functie van de anderen (collega's, patienten, de zorginstelling) Dit kan bij velen onder hen op lange termijn zelfs uitmonden in burn-outs, depressies, lichamelijke klachten)

In deze lezing vertel ik als ervaringsdeskunige  hoe ik een parentale burn out beleefde als verpleegkundige en mama. Ik maak het zorgpersoneel bewust van het belang van zelfzorg in de zorgsector. Daarnaast reik ik eenvoudige vormen van zelfzorg aan en inspireer ik hen om vanuit hun buikgevoel hun werk uit te voeren, te beleven en vooral te genieten van hun fantastische talenten als zorgkundigen en verpleegkundigen.


Alle workshops kunnen zowel particulier als profesioneel aangevraagd worden.

Workshops voor particuliere kunnen aan huis georganiseerd worden (vb voor verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest) Prijs per persoon bij workshop aan huis : vanaf 15 euro/pp

Workshop voor bedrijven zijn steeds ter plaatse in het bedrijf of online.  Prijzen zijn op aanvraag

Ik organiseer zelf regelmatig workshops.
Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn activiteiten.