Ons nestje

Sinds de zomer 2021 zijn wij trotse eigenaars van een Benimar Mileo mobilhome voor 4 personen.
Na jarenlang gereisd te hebben met de auto, boot of het vliegtuig hebben we het vakantieleven in een camper ontdekt. Regelmatig trekken we er op uit met "ons nestje" en ontdekken we Belgische  en Nederlandse dorpjes en stadjes.


Het is telkens weer puur genieten van 

*de prachtige natuur
*heerlijke camperplaatsen (gratis en betalend)
*de rust en stilte
*lekkere eenvoudige pure maaltijden
*wakker worden van de vogeltjes en in slaap vallen met krekelgeluid
*fietstochten en wandelingen 

TE HUUR:

Omdat wij ons nestje niet elke dag van het jaar kunnen gebruiken, willen wij hem heel graag delen met jou. Dat kan heel eenvoudig via het platform  van Goboony.

Tevreden huurders

Tiny Vanmeensel

april 2024

Voorbije week trokken wij er voor de 2e keer op uit met "Ons nestje".
Ditmaal reden we richting Zeeland (ouddorp en omstreken).

Sleutelwoorden: genieten, quality-time, natuur, fietsen, ... en zalig terug "thuiskomen" in het nestje dat we mochten huren van schatten van eigenaars Steve & Els Heremans

Bart

maart 2024

" Een paar maand na onze fantastische eerste ervaring met een camper bedenk ik plots dat ik nog geen recensie schreef. We kregen een heel grondige en sympathieke uitleg van Els en Steve over het gebruik van het Nestje. De camper was prima in orde bij vertrek en dankzij de goede uitleg konden wij ons ondanks regenweer meteen goed installeren op de eerste stopplaats. Merci aan Els en Steve.    "

Raf

juli 2023

"Zeer toffe en behulpzame mensen. Camper is tiptop in orde en perfect voor een trip. Ook alle extra's aanwezig zoals tafeltje, stoelen voor buiten etc. Aanrader"

Marie

september 2023

" Alles is perfect verlopen, Els en Steve waren heel behulpzaam en de communicatie liep zeer vlot! De camper was tip top in orde.     September 2023"