Online cursus “Bewust Ouderschap”

  • Home
  • I
  • Online cursus “Bewust Ouderschap”

Op deze pagina vind je binnenkort 
meer informatie over
de online cursus "bewust ouderschap"

Een cursus die je als ouder laat stil staan bij je rol als ouder, de waarde en betekenis ervan.
 Om deze cursus zo waardevol mogelijk te maken én bovendien helemaal af te stemmen op jouw behoeften en noden als ouder, heb ik jouw hulp nodig.

Want  lieve ouder,
net zoals je kind groeit, zal jij ook groeien als ouder. Dit kan gepaard gaan met nodige  groeipijnen.  Als ouder speel je een cruciale rol in het leven van je kinderen. Elke beslissing die je neemt, elke handeling die je verricht, heeft invloed op de ontwikkeling en het welzijn van je kinderen. 

Met de vragenlijst , die je hieronder terug vindt, wil ik graag meer inzicht krijgen in hoe jij het (prille) ouderschap ervaart. Ik wil graag meer te weten komen over de uitdagingen die jij tegenkomt in het ouderschap.

Door deel te nemen aan deze bevraging help je mij om jou én andere ouders nog beter te begeleiden in hun opvoedingsreis. Jouw antwoorden zijn van onschatbare waarde 

Het invullen van deze bevraging neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag. Aan het einde van de bevraging krijg je de kans om je op de wachtlijst te zetten voor een gloednieuw online programma rond bewust ouderschap. 

Alvast heel erg bedankt voor je deelname en je waardevolle input.

Kan je niet wachten om deel te nemen aan de cursus "Bewust Ouderschap" ?
Dan kan je je rechtstreeks op de wachtlijst zetten