Minimaliseer traject

  • Home
  • I
  • Minimaliseer traject

Minimaliseer traject   "Van rommel naar  ruimte en rust"

Voor wie is dit traject bedoeld?

Ben jij een werkende mama die het huishouden, de zorg voor de kinderen voornamelijk voor haar rekening neemt? En dit terwijl je ook een job hebt. Waardoor je  aan het einde van je werkdag vaak geen energie meer hebt?   Dan ontdek jij in dit traject een nestje maken waar je enkele spullen moet onderhouden die je echt gebruikt,  die je blij maken of die je mooi vindt. 

Doel van het traject:
Minder spullen in huis hebben die onderhouden moeten worden (wassen, afwassen, strijken, opruimen) zodat er meer tijd vrij komt voor wat er écht toedoet in je leven. Zodat je méér aandacht kan geven aan jezelf, aan je gezin.

Wat houdt het traject in ?

Het is een groepstraject waarin je samen met een klein groepje mama’s in 6 lessen van  3u leert hoe je van rommel naar ruimte en rust kan gaan. We gaan per week één stap van het stappenplan uitgebreid bespreken en oefeningen maken.
We  starten met een doel te bepalen: Welke ruimte wil je aanpakken? Wat wil je bereiken?  

Daarna hebben we over Tijd maken: hoe weet je wat jouw prioriteiten zijn? Wat is tijd? Waaraan besteed jij je tijd?  
Vervolgens maken we het leuk: Je krijgt 10 tips om van opruimen een feest te maken  
Om dan in actie te schieten en effectief aan de slag te gaan: Ik laat je kennismaken met een eenvoudig maar super efficiënt sorteersysteem en geef je praktische tips rond opbergen  
Ten slotte ga ik je leren hoe je kan genieten, mild zijn voor jezelf en kom je alles te weten over kadootjes geven.
In elke les komt een  stukje theorie maar minstens evenveel praktische tools en tips. We inspireren elkaar en luisteren naar elkaars verhalen. Je gaat naar huis met een kleine opdracht die we aan het begin van de volgende les dan kort bespreken.

Aan het einde van de lessenreeks zal je minstens één ruimte thuis ook helemaal ontspuld hebben. Je zal vanuit een andere mindset kijken naar spullen. 

Wat kost het?

Investering voor dit minimaliseer traject is slechts 50 euro per les ! 

Dankzij dit traject zal je jezelf meer ruimte, meer rust, meer vrijheid, meer Me time, meer qualtiy-time met je gezin kunnen geven. Je zou ook 200 euro kunnen geven aan een wellness kuur. Of je zou ook een dagje kunnen gaan shoppen en een paar honderd euro uitgeven aan kleding en hebbedingetjes, maar daarmee los je uiteindelijk je probleem niet op. Integendeel door nog meer te gaan kopen of weg te lopen van je probleem, ga je uiteindelijk geen ruimte creëren in je huis en zeker geen blijvende rust in je hoofd.
Door deze investering van 300 euro te doen zal je ook na de 6 lessen nog verder kunnen genieten van wat je geleerd hebt. Het stopt namelijk niet na die 6 lessen. Je zal anders gaan denken en leven. Dankzij de minimalistische levensvisie, zal je ontdekken wat voor jou van essentieel belang is in je leven. Wat is dat waard voor jou?

Bonus
 Het boek " een warm nest" waarin ik mijn persoonlijk verhaal vertel aangevuld met drie concrete  stappenplannen rond ont-moeten, ontspullen en ontspannen krijg je gratis bij het traject. (kadootje twv 25 euro)

Praktische informatie
Het traject gaat door in cc Zwaneberg in Heist op den berg
wekelijks van 16 oktober 2021 , 6 x na elkaar ,telkens van 9u- 12u
lesdata :  16 , 23 en 30 oktober 2021 en  6 , 13 en 20  november 2021 
Voor inschrijven via info@elsheremans.be

Inschrijving pas defintief na betaling van 300 euro voor volledige traject

0 of 350